Njut av konst och vin

Konst, god mat och fina viner hör samman. Det är roligt att upptäcka nya viner tillsammans med familj och vänner. Varför inte bjuda på vällagad mat och bättre vin efter en dag då du och dina vänner har tittat på konst?

Beställ ditt vin online

Ett enkelt sätt att skapa en riktigt god måltid är genom att gå in på Vinoteket och se vad de har för viner. Till de olika vinerna finns det också passande recept. Vill du laga fisk? Då går du in på deras sajt och ser vilket vin som passar till den fiskrätt som du önskar laga. Då behöver du inte ens vara vinkännare för att kunna sätta samman en delikat trerätters middag. Det enklaste är att beställa vin och champagne på Vinoteket så får du det också bekvämt hemkört till dörren.

Konst och vin

Finns det något härligare än att gå på vernissage, kolla på konst och smutta på ett glas vin? Det är verkligen en skön känsla. Genom att fylla ditt hem med konst och alltid ha en god vinflaska hemma, så kan du njuta av konst och vackra föremål till vardags. Skön lyx som gör en vanlig onsdagkväll till något extra.

Än roligare är det att njuta av mat, konst och vin tillsammans med vänner. Om du har köpt en fin tavla, antik möbel eller skapat något själv kan du laga god mat att bjuda dina vänner på. Eftersom du hittar både viner och recept på Vinoteket, vet du att du på ett enkelt sätt kommer att lyckas med kvällen. Börja kvällen med ett glas champagne, drick sedan ett gott vin till maten och avsluta med ett sött dessertvin till efterrätten. Då blir kvällen garanterat lyckad. Ett smart sätt att njuta av konst hemma. Det blir också billigare att laga mat och öppna en vinflaska i ditt eget hem, än att gå ut på restaurang.